Nettside til ditt bryllup

Hvor kjærlighet møter organisering

Personvernerklæring for Bryllupnettsiden


Velkommen til Bryllupnettsiden, eid og drevet av Angelus Invest AS. Vi forplikter oss til å beskytte personvernet til alle våre brukere og gi en sikker brukeropplevelse. Denne personvernerklæringen forklarer hvordan vi samler inn, bruker, og beskytter informasjonen som du deler med oss.

 

Informasjonssamling og Bruk
For å forbedre din opplevelse på Bryllupnettsiden, samler vi inn informasjon som kan inkludere, men er ikke begrenset til, ditt navn, e-postadresse, og detaljer om hvordan du bruker nettstedet vårt. Denne informasjonen samles inn gjennom ulike metoder, inkludert skjemaer du fyller ut, samt gjennom bruk av Google Analytics.

 

Google Analytics
Vi bruker Google Analytics for å analysere trafikken på Bryllupnettsiden. Dette verktøyet samler inn anonym informasjon om hvordan besøkende bruker nettstedet vårt, inkludert antall besøkende, hvor besøkende kommer fra, og sidene de besøker. Denne informasjonen hjelper oss å forstå brukeratferd og forbedre våre tjenester. Google Analytics bruker "cookies", som er tekstfiler plassert på din datamaskin, for å hjelpe nettstedet med å analysere hvordan brukere bruker siden.

 

Dine Rettigheter
Som bruker av Bryllupnettsiden har du rett til å be om innsyn i de personopplysningene vi har om deg, samt be om retting eller sletting av disse opplysningene. Du kan også når som helst trekke tilbake ditt samtykke til behandling av personopplysninger.

 

Kontaktinformasjon
Hvis du har spørsmål om denne personvernerklæringen eller hvordan vi behandler dine personopplysninger, kan du kontakte oss via:

E-post: post@nordmarketing.no
Telefon: 91 92 39 30

 

Endringer i Personvernerklæringen
Angelus Invest AS forbeholder seg retten til å gjøre endringer i denne personvernerklæringen.

Eventuelle endringer vil bli publisert på denne siden.

Vi takker deg for ditt besøk på Bryllupnettsiden og ditt bidrag til å gjøre nettstedet til et trygt og hyggelig sted for alle brukere.

Nettsiden er laget av NordMarketing

Bryllupnettsiden er en tjeneste fra NordMarketing

epost: post@nordmarketing.no

 91 92 39 30

org.nr: 918 888 470